ARGOS

Utvecklade för optimerad användning tillsammans med hörselskydd
Argos-serien har skapats för att skydda mer än ett sinne. De tunna, flexibla skalmarna på 2.5 millimeter ser till att de sitter bekvämt när de används tillsammans med hörselskydd. Ännu viktigare är att de minimerar läckage av buller mellan skalmarna på glasögonen och vadderingen på hörselskydden. Finns i 4 exklusiva linser för proffsens olika behov.

Skyddsglasögon

ARGOS Clear

...

Klara skyddsglasögon som är väldigt bekväma samt en optisk korrekthet för långa arbetsdagar där ett bra ögonskydd krävs. Premiumskydd mot imma och repor gör att dessa glasögon har en längre livslängd och kan användas i utmanande miljöer.

149 kr

Skyddsglasögon

ARGOS Polarized

...

Polariserade linser som minskar bländning på riktigt soliga dagar utan att offra klarhet. Minskar avsevärt ögonspänning och utmattning orsakad av överdriven bländning från ytor som ofta reflekterar starkt solljus, såsom vatten, is, glas eller fordon.

429 kr

Skyddsglasögon

ARGOS Photochromatic

...

Vår mest avancerade lins med smart teknologi som automatiskt ändrar färg på linsen utifrån rådande UV – ljus / solförhållanden.
Bekväma nästippar som formar sig efter användaren och linser behandlade för att stå emot även tuffa miljöer.

699 kr

Skyddsglasögon

ARGOS Smoke

...

Tonade skyddsglasögon som är perfekta för en solig sommmardag. Premiumskydd mot imma och repor gör att dessa glasögon har en längre livslängd och kan användas i utmanande miljöer. Tunna följsamma skalmar som är utformade för användning tillsammans med hörselkydd.

149 kr

Guardio Pilot Process - En bevisbar skillnad!

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att välja rätt skyddsutrustning. För att hjälpa våra kunder har vi tagit fram en unik process där vi tillsammans utvärderar er nuvarande utrustning och låter er testa våra produkter för att på så sätt kunna ta ett datadrivet beslut där era kollegor är de som får utvärdera och ge beslutsfattarna viktig data för att kunna göra ett medvetet beslut.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter för att ladda ner information om vår pilotprocess och anmäla ert intresse för att delta.

01

Planläggning

02

Pilotstart

03

Pilotperiod

04

Utvädering

05

Sammandrag

Rulla till toppen