ECO SKYDDSGLASÖGON

Bekväma skyddsglasögon med fokus på att skydda din syn samtidigt som de erbjuder ett miljömedvetet val.

Tillverkade i biobalanserad PE plast

Professionalla skyddsglasögon med lägre CO2 utsläpp och minskad användning av jordens fossila resurser.

Moderna skyddsglasögon med premiumskydd mot repor och imma. Argos-serien är speciellt framtagen för användning tillsammans med hörselskydd där den tunna och ultraflexibla skalmen reducerar risken för läckage av buller. Samtliga modeller finns i både klar och rökfärgad lins.  

Argos Photochromatic är vår mest avancerade lins som skiftar färg utifrån ljusförhållanden – perfekt för dig som både jobbar utomhus och inomhus. Argos Polarized ger ett extra bra skydd mot solens strålar i miljöer där solen kan reflekteras – exempelvis nära vatten eller snö. 

ARGOS

decor Clear
decor Smoke
159 SEK

Salus SuperFit

decor Clear
decor Smoke
139 SEK

Salus OTG

decor Clear
decor Smoke
149 SEK

Salus SlimFit

decor Clear
decor Smoke
109 SEK

Guardio Pilot Process - En bevisbar skillnad!

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att välja rätt skyddsutrustning. För att hjälpa våra kunder har vi tagit fram en unik process där vi tillsammans utvärderar er nuvarande utrustning och låter er testa våra produkter för att på så sätt kunna ta ett datadrivet beslut där era kollegor är de som får utvärdera och ge beslutsfattarna viktig data för att kunna göra ett medvetet beslut.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter för att ladda ner information om vår pilotprocess och anmäla ert intresse för att delta.

Planläggning

Pilotstart

Pilotperiod

Utvädering

Sammandrag

Rulla till toppen