FREEBIRD

Hörselskydd utvecklade för proffsen med höga krav på kommunikation

Freebird-serien är vår senaste innovation inom hörselskydd. I samarbete med flera av världens ledande komponenttillverkare har Freebird utvecklats med fokus på användaren och de olika behoven som kan uppstå under en intensiv arbetsdag. Välj mellan tre olika modeller utifrån dina behov på kommunikation. Alla produkter i serien kan självklart användas både med hjässbygel eller fästas direkt på hjälmen.

Hörselskydd

Guardio
Freebird Pro

bluetooth
...

NYHET! Guardio Freebird PRO är vår mest avancerade version med inbyggt kommunikationsradio och Bluetooth multipoint för proffsen som vill ha fullständig frihet att kommunicera under arbetsdagen. Bluetooth teknologi för hands-free samtal och musikströmning via Qualcomm med patenterad apt-X teknologi som förbättrar ljudkvaliteten.
Medhörning med superior-attack time teknologi för omedelbar respons mot skadligt buller.

6,995 kr

Hörselskydd

Guardio
Freebird Com

...

NYHET! Guardio Freebird COM är hörselskydden med fokus på kommunikation inom arbetslaget. Brusreducerande bommikrofon med speach enchancement teknologi och medhörning med superior-attack time teknologi för omedelbar respons mot skadligt buller.

4,995 kr

Hörselskydd

Guardio
Freebird BT

bluetooth
...

NYHET! Guardio Freebird BT är hörselskydd för proffsen som ställer höga krav på skydd, komfort och ljudkvalitet i toppklass. Bluetooth teknologi för hands-free samtal och musikströmning via Qualcomm med patenterad apt-X teknologi som förbättrar ljudkvaliteten. Medhörning med superior-attack time teknologi för omedelbar respons mot skadligt buller.

2,895 kr

Guardio Pilot Process - En bevisbar skillnad!

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att välja rätt skyddsutrustning. För att hjälpa våra kunder har vi tagit fram en unik process där vi tillsammans utvärderar er nuvarande utrustning och låter er testa våra produkter för att på så sätt kunna ta ett datadrivet beslut där era kollegor är de som får utvärdera och ge beslutsfattarna viktig data för att kunna göra ett medvetet beslut.

 

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter för att ladda ner information om vår pilotprocess och anmäla ert intresse för att delta.

Planläggning

Pilotstart

Pilotperiod

Utvädering

Sammandrag

Rulla till toppen