Salus SuperFit Eco

Om produkten

Ultralätta skyddsglasögon med ett panoramaskydd och en oslagbar komfort där glasögonen knappt känns på när de används. En följsam skalm som formar sig perfekt runt huvudet med minimalt tryck mot öronen vilket bidrar till ett bekvämt användande även under långa arbetsdagar. Repskydd och imskydd. Tillverkade i 100% ECO material med biocirkulär balanserad PC plast för ett lägre koldioxidutsläpp och ett minskat användande av jordens fosila resurser. Dielektrisk designmed metallfria gångjärn skyddar dina ögon från elektriska bågar som kan bildas när du arbetar med kraftledningar, tunga maskiner och i dielektriska arbetsmiljöer.

Andra egenskaper

9.5 Curve Wraparound lins
Den kurvade linsen skyddar också ögonen från sidovindar och kan blockera partiklar som kan komma från sidorna och träffa ögonen. Minskar förvrängning och snedvridning av synfältet
100% Eco material

Tillverkat i 100% ECO material i form av biobalanserat polycarbonat med lägre CO2 utsläpp och en minskad användning av fosila resurser.
Metallfria gångjärn
Dielektrisk designmed metallfria gångjärn skyddar dina ögon från elektriska bågar som kan bildas när du arbetar med kraftledningar, tunga maskiner och i dielektriska miljöer.
Vikt 17 g
Standard EN166
Material Polycarbonat (PC)
Rekommenderad användning Demolering, Sanering, Skogsbruk, Byggnation
Rekommenderad bransch Bygg, Tung infrastruktur, Olja & Gas
1001731103001 Transparent
1001731033001 Smoke

Detta ingår

  • Skyddsglasögont
  • Individuell produktförpackning

Produktförslag

Vanliga frågor & svar

Biobalanserad eller biomassa balanserad plast syftar på en plast som produceras med en metod som inkluderar både fossila och biologiska råmaterial. 

Produkter tillverkade med biomassa balanserad plast bidrar till miljömässig hållbarhet genom att minska beroendet av ändliga fossila bränsleresurser. Användningen av förnybar biomassa hjälper till att kompensera koldioxidutsläppen som är förknippade med traditionell plastproduktion, vilket gör dessa skyddsglasögon till ett mer miljövänligt val utan att kompromissa med funktionalitet eller säkerhetsstandarder.

Ja, skyddsglasögon tillverkade med biomassa balanserad plast kan vanligtvis återvinnas med hjälp av standardprocesser för plaståtervinning. Det är viktigt att kontrollera lokala riktlinjer och faciliteter för återvinning. Även om biomassa balanserade plaster är utformade för att minska den övergripande miljöpåverkan, bidrar ansvarsfull avfallshantering och återvinningspraxis ytterligare till en cirkulär ekonomi och miljöansvar.

Ja, Salus seriens olika skyddsglasögon erbjuder alla ett bra imm- och repskydd. Repskyddet bidrar dessutom till en längre hållbarhet och minskar behovet av att byta ut sina glasögon vilket ger positiva effekter på vår mijlö.  

Rulla till toppen