Nyheter

Håll dig uppdaterad om Guardio och läs de senaste nyheterna

PRDODUKTNYHET! Guardio VisorFlex

Guardio Safety lanserar den nya användarvänliga GuardioFlex pannlampan som äntligen löser ett problem som många av våra kunder haft genom åren.  Flertalet av våra kunder har det senaste året kontaktat oss och lyft problematiken kring att kunna använda en hjälm med visir och samtidigt ha en pannlampa. Hjälmar, likt Guardio ARMET men även många andra hjälmar av klätterhjälmsdesign  på marknaden har en utformning där visiret är utanpåliggande vilket medför en problematik då pannlampa ska…

Salus Safety Summit - Årets arbets-miljökonferens den 6e december -22

Den tredje upplagan av Salus Safety Summit äger rum den 6 december 2022 i Stockholm. Likt förra året kommer konferensen att fysiskt äga rum på MIPS ABs huvudkontor i Täby utanför Stockholm. Möjligheten att få en guidad tur i ett av Europas mest avancerade och moderna testlabb var en stor succé som vi nu vill ge fler möjligheten att få uppleva. Många intressanta föredrag och föreläsare bäddar för en minst lika stor succé som förra årets konferens.

Laitis Handel - Ny återförsäljare av Guardios produkter i norra Sverige.

Vi välkomnar Laitis som ny återförsäljare av Guardios produktutbud. I samband med Guardios strategiska satsning på norra Sverige har Laitis identifierats som en viktig pusseldel i det arbetet som nu görs för att få Guardios produkter tillgängliga för proffs i norra delen av vårt avlånga land. 

Laitis som  med sitt breda produktutbud har en intressant kundstock där man hittar allt från små enmansbolag till stora koncerner tillhör Big-Gruppen som sedan ett par år tillbaka har ett samarbete med Guardio.   

Rulla till toppen