Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren

om oss som bolag och våra produkter.

Vill du komma i direktkontakt med oss på Guardio så kan du alltid maila till info@guardiosafety.com alternativt kontakta oss via formuläret på vår kontaktsida. Du är självklart alltid välkommen att besöka våra återförsäljare också. Du hittar våra återförsäljare här.

Användarmanualen medföljer alltid i förpackningen när du köper en hjälm, skyddsglasögon eller hörselskydd. Behöver du en digital kopia på din manual så kan du ladda ner den från respektive produktsida här på vår hemsida. 

Va kul att ni vill bli återförsäljare! Skicka en ansökan genom att fylla i ansökningsformuläret så kontaktar vi er inom 24 timmar. 

I regel skickas en beställning som görs senast kl 11:00 på en vardag senare samma dag. Beroende på var i landet du finns så kan leveransen ta 1-2 dagar. Vi använder de största speditörerna och väljer utifrån den lösning som är bäst för just din beställning. 

Vi samarbetear med många av landets ledande återförsäljare av personlig skyddsutrustning för bygg- och industribranschen. Besök vår återförsäljarsida för att hitta just din återförsäljare. Hittar du ingen återförsäljare i din region? Då är du välkommen att kontakta oss på info@guardiosafety.com eller beställa på den här hemsidan.

Vad roligt att du är intresserad av att vara med på vår resa! Vi är alltid intresserade av att hålla kontakt med intressanta personer som vill vara med och utveckla Guardio till att bli den ledande aktören inom premiumsegmentet av personlig skyddsutrustning. Våra lediga tjänster hittar du på vår karriärssida. Om du inte hittar något som passar så är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan och berätta mer om dig och vad du kan bidra med.

Ja, Guardio Safety är 100% svenskägt och har sitt huvudkontor i Länna i södra Stockholm. 

Ta kontakt med den återförsäljare där du köpte produkten så hjälper dom dig på bästa sätt. Våra återförsäljare kan, med vår hjälp, ge dig en snabb och effektiv service. Om du har köpt din vara på vår hemsida så kan du maila oss på info@guardiosafety.com

Rulla till toppen