Freebird Mesh

Om produkten

Hörselskydd som erbjuder full flexibilitet för professionella på språng! Bekvämt och hållbart brusreducerande headset med Bluetooth-multi-point och inbyggd Mesh-kommunikation med full duplex, vilket gör att team kan prestera optimalt och effektivt. Den inbyggda batteriet laddas via typ-C-kontakten och ger en batteritid på upp till 19 timmar. Hörselskyddet kan också anslutas till ett traditionellt kabelanslutet PMR 446-system eller via Bluetooth. Njut av musikstreaming eller Bluetooth-handsfree-samtal och kontrollera headsetet genom röstkommandon via Siri eller Google Voice Access. Externa tredjepartsdeltagare kan kopplas in i Intercom Group Conversation, vilket ger team full flexibilitet att kommunicera även med personer utanför Mesh-gruppen.

Andra egenskaper

Vikt med hjälmfästen 442 g
Vikt med hjässbygel 454 g
Standard EN352
Garanti 1 år
Batteritid 19 timmar
Bluetooth Multipoint – koppla två telefoner
Medhörning Ja
Rekommenderad användning Demolering, Sanering, Skogsbruk, Byggnation
Rekommenderad bransch Bygg, Tung infrastruktur, Olja & Gas
Produktnummer 1001722001001
EAN-kod 7330077196416
Dämpning hjässbygel 32 dB
Dämpning hjälmfäste 30 dB

Detta ingår

  • Hörselskydd
  • Hjässbygel
  • Hjälmfäste
  • Förvaringspåse
  • Laddningspaket

Vanliga frågor & svar

Ja, det är möjligt. Du kan ansluta Mesh-headsetet till en PMR-kabel, som kan anslutas direkt till headsetet. Alternativt kan du ansluta headsetet till en PMR-enhet via Bluetooth för sömlös integration i ditt PMR 446-nätverk. Denna flexibilitet möjliggör enkel kommunikation över olika nätverk samtidigt som du utnyttjar funktionerna hos Freebird Mesh-headsetet.

Nej, full duplex och VOX (röstaktiverad växling) är inte samma sak.

Full duplex avser förmågan hos ett kommunikationssystem att samtidigt sända och ta emot data. Med andra ord kan parterna i båda ändarna av kommunikationen tala och lyssna samtidigt, som i en telefonsamtal

Ja, det är möjligt. Genom att använda mellanliggande enheter eller programvarulösningar kan telefonsamtal kopplas till en mesh intercom-grupp. Detta möjliggör en smidig integration av telefonsamtal med mesh-kommunikationsnätverket, vilket förbättrar anslutnings- och kommunikationsalternativen för användarna.

Mesh-intercomgruppen stöder samtidig anslutning av upp till 15 användare. Detta möjliggör effektiv och effektiv kommunikation bland en betydande grupp och förbättrar samarbete och koordination i olika scenarier.

Rulla till toppen