Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ARMET

Enligt många marknadens mest bekväma skyddshjälm. Nu även elektriskt isolerad!

Armet-serien är världens första skyddshjälm med MIPS säkerhetssystem som är konstruerat för att hjälpa till att minska den skadliga rotationen som i hjärnan vid vissa sneda islag. Hjälmen har en oslagbar komfort med stort fokus på ergonomi och passform för att säkerställa ett bekvämt användande även vid långa arbetsdagar. Våra ingenjörer med mer än 20 års erfarenhet inom hjälmutveckling har noga valt ut material med egenskaper som har en mycket god skyddsförmåga, är slitstarka med en lång livslängd. Välj ARMET Volt om du behöver en elektriskt isolerad skyddshjälm utan ventilation.

Skyddshjälm

Guardio ARMET

...

En välventilerad och bekväm skyddshjälm med fokus på komfort och säkerhet. Världens första industrihjälm med MIPS och twICEme som erbjuder unika tekniska lösningar och oslagbar komfort. Utvecklad i samarbete med ledande forskare och ingenjörer.

1,295 SEK

Skyddshjälm

Armet Volt

electrically insulated
...

Elektriskt isolerad skyddshjälm med EN397 440v och 1000 VAC certifikat för arbete i utmanande miljöer. Utrustad med MIPS säkerhetssystem som erbjuder unika tekniska lösningar och oslagbar komfort. Utvecklad i samarbete med ledande forskare och ingenjörer.

1,395 SEK

Guardio Pilot Process - En bevisbar skillnad!

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att välja rätt skyddsutrustning. För att hjälpa våra kunder har vi tagit fram en unik process där vi tillsammans utvärderar er nuvarande utrustning och låter er testa våra produkter för att på så sätt kunna ta ett datadrivet beslut där era kollegor är de som får utvärdera och ge beslutsfattarna viktig data för att kunna göra ett medvetet beslut.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter för att ladda ner information om vår pilotprocess och anmäla ert intresse för att delta.

Planläggning

Pilotstart

Pilotperiod

Utvädering

Sammandrag

Rulla till toppen